المپوس OM-D E-M10 Mark III معرفی شد؛ سنسور ۱۶ مگاپیکسلی و لرزشگیر ۵ محوره

المپوس اخیرا از دوربین بدون آینه‌ی میان‌رده‌ی خود پرده گشود که ظاهر کلاسیک و ویژگیهای تکنیکی زیادی را بهمراه دارد.

بعد از انتشار اخبار غیر موثق متعددی در باب تازه‌ترین کالا المپوس، این تولیدکننده مطرح از نسل تازه دوربین E-M10 پرده گشود. دوربین بدون آینه‌ی تازه المپوس OM-D E-M10 Mark III اسم گذاری شده. این دوربین در مکان پایین‌تری درمقایسه با E-M1 Mark II، نمونه برتر تولیدات المپوس قرار می‌گیرد و مصرف کنندگان نیمه‌حرفه‌ای تا حرفه‌ای عکاسی را هدف قرار داده است.

المپوس در E-M10 Mark III از سنسور ۱۶ مگاپیکسلی چهار سوم از نوع CMOS سود برده است. پردازشگر TruePic VIII که از دو ماژول چهارهسته‌ای تشکیل شده است، وظیفه‌ی پردازش عکس ها را بر عهده خواهد داشت. این پردازشگر‌ قبل از این در E-M1 Mark II نیز استفاده شده بود. از دیگر توانایی‌های مهم E-M10 Mark III می‌توان به امکان فیلمبرداری با رزولوشن ۴K، حداکثر ایزو ۲۵۶۰۰ و عکاسی پیاپی با نرخ ۸.۶ فریم بر ثانیه اسم برد.

دوربین عکاسی المپوس E-M10 Mark III

ممکن است بتوان المپوس را برترین کمپانی موجود در پیشرفت و بهره برداری از لرزش‌گیر‌ دوربین‌های عکاسی و فیلمبرداری دانست. نسل سوم E-M10 نیز پیرامون همین مسئله از لرزشگیر ۵ محوره با ۴ مرحله از جبران لرزش، سود می‌برد که به صحبت المپوس در نوع خود بی‌رقیب است. سیستم فوکوس اتوماتیک تازه تشخیص کنتراست با ۱۲۱ نقطه‌ی فوکوس نیز وظیفه‌ی یافتن و انجام فوکوس روی سوژه‌ها را بر عهده دارد. به دلیل‌ی این سیستم استفاده کننده می‌تواند با نیمه نگه داشتن دکمه‌ی شاتر، سوژه‌ی مدنظر خود را دنبال کند.

دوربین عکاسی المپوس E-M10 Mark III

صفحه نمایش ۳ اینچی و ۱.۰۴ میلیون نقطه‌‌ای لمسی همراه با منظر‌یاب الکترونیکی ۲.۳۶ میلیون نقطه‌ای با ضریب بزرگنمایی ۱.۲۳، به خوبی نیاز‌های مصرف کنندگان را در تعامل با دوربین رفع خواهد نمود. فلاش داخلی، وای‌فای و حالت شاتر بی‌صدا، از دیگر توانایی‌های تازه المپوس E-M10 Mark III است.

دوربین عکاسی بدون آینه‌ی E-M10 Mark III در رنگ‌های مشکی و مشکی-نقره‌ای و از انتهای شهریورماه توزیع خواهد شد. علاقه‌مندان به این دوربین باید ۶۵۰ دلار برای بدنه یا ۸۰۰ دلار برای خرید با کیت لنز ۱۴-۴۲ بپردازند.

دوربین عکاسی المپوس E-M10 Mark III

دوربین عکاسی المپوس E-M10 Mark III